Wat is verandert na update 2.4 van Eye P.A.?

Eye P.A. heeft een nieuwe update! Middels deze software van MetaGeek is het gemakkelijker om netwerkanalyses uit te voeren, omdat uw Wi-Fi-verkeer erin op een visuele manier in kaart gebracht wordt. De nieuwste versie heet Eye P.A. 2.4. In dit artikel vertellen we meer over de belangrijkste wijzigingen.

Update Eye P.A. 2.4

  1. 2.4 en 5GHz channels worden sinds deze update gegroepeerd in een filtermenu. Gebruikers met een PCAP met een hoop filters, kunnen nu gemakkelijk volledige frequency bands filteren met een paar clicks.
  2. Eerder was het niet mogelijk om tussen Eye P.A. “pages” te switchen en de filter selectie hetzelfde te houden voor iedere page. De software maakt pages als een PCAP file erg groot is. Met deze update verandert de filter selectie niet meer na het veranderen van pages.
  3. Eye P.A. crasht niet meer ná het invoeren van een MAC adres met een trailing space in de filter bar.
  4. Een crash met PCAP bestanden is verholpen.
  5. Linksys WUSB6300 adapters werken nu weer goed.
  6. De Tarlogic’s NDIS capture driver wordt niet meer gesupport in de software. Deze keuze is gemaakt om de software simpel en duidelijk te houden. Als gevolg van deze update werken sommige, oudere adapters (zoals de Linksys AE2500) nu minder goed.
  7. In de navigatie is een ‘root node’-label verwijderd.
  8. De close-knop in de about-kolom is van kleur verandert.

Probleem in het systeem

MetaGeek benoemt verder dat ze op de hoogte zijn van een bug die ervoor zorgt dat packets worden gemist bij het uitvoeren van een packet capture. MetaGeek hoort graag van u, als er nog steeds problemen zijn!