Update 4.3.3 beschikbaar voor inSSIDer Office Windows

inSSIDer Office banner

Voor inSSIDer Office van MetaGeek is nu een nieuwe update beschikbaar voor Windows: versie 4.3.3. Met deze nieuwe update zijn er diverse nieuwe features toegevoegd om nog meer uit draadloze netwerk te halen.

Bij deze update zijn de volgende nieuwe features doorgevoerd:

  • Het deactiveren van uw licentiesteutel in inSSIDer Office
  • Radio overzicht toont nu aliassen samen met MAC-adressen

Naast de nieuwe features zijn er ook enkele problemen opgelost die er bij de vorige releases voorkomen:

  • Verbetering van de deactivatie problemen.
  • Het probleem wat veroorzaakt werd door een hoge RSSI waarden in de netwerk grafieken is opgelost.
  • Bij de vorige release duurde het lang voordat de app de Wi-Fi data ophaalde en bleef te lang in het scherm hangen. Dit probleem is nu verholpen om snel de Wi-Fi data op te halen.
  • Het probleem is opgelost wat ervoor zorgde dat de inSSIDer Office te lang bleef hangen bij ongebruikte Wi-Spy apparaten.
  • Diverse bugsfixes en een verbetering van de performance.

U kunt deze nieuwe update downloaden op de supportpagina van MetaGeek.

inSSIDer Office

Wanneer u problemen op uw netwerk ervaart, maar niet kunt achterhalen wat deze veroorzaken, is inSSIDer Office een handig tool om hier inzicht in te krijgen. De inSSIDer Office wordt geleverd in combinatie met de Wi-Spy Mini. Door middel van een paar eenvoudige stappen kunt u alle fouten binnen uw netwerk opsporen.

Breng uw Wi-Fi netwerk in beeld

De Wi-Spy Mini verzameld alle gegevens van uw netwerk op de 2.4GHz band. Deze gegevens worden vervolgens weergegeven in inSSIDer Office. Hiermee krijgt u inzicht in uw signaalsterkte, of uw netwerk actief is op het juiste kanaal en of er interferentie aanwezig is die uw doorvoersnelheden beïnvloeden.