Metageek stelt Wi-Fi Infographic beschikbaar

metageek (1)

Wi-Fi blijft veranderen, er komen steeds meer nieuwe technologieën en producten op de markt. Om u meer informatie te geven over Wi-Fi en wat de producten van Metageek aan uw draadloze netwerk kunnen toevoegen, hebben zij een infographic gemaakt die hier uitleg over geeft.

In slecht 1% van de bedrijven is er een Wi-Fi expert aanwezig en doordat bijna 67% van de werknemers Wi-Fi gebruikt voor hun persoonlijke apparaten is het belangrijk dat het Wi-Fi netwerk betrouwbaar is. Om ervoor te zorgen dat het Wi-Fi netwerk goed functioneert is het belangrijk om te begrijpen hoe Wi-Fi werkt. In de infographic van Metageek wordt hier uitleg overgegeven. Ook wordt hierin uitgelegd hoe de producten van Metageek kunnen helpen bij het verbeteren van uw Wi-Fi. U kunt de infographic hier bekijken. 

Metageek

De producten van Metageek brengen uw draadloze netwerk in kaart en u kunt er een wireless spectrum- en packet analyse mee uitvoeren. Hiermee kunnen netwerkbeheerders en installateurs Wi-Fi in beeld brengen, analyseren en problemen oplossen. De producten van Metageek zijn interessant voor een breed publiek van thuisgebruikers tot IT professionals, die hun 802.11 a/b/g/n/ac netwerk willen optimaliseren.